افتتاح ۳۴ طرح بزرگ صنعتی و صنایع معدنی فارس در دهه فجر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۹۹۸۸

افتتاح ۳۴ طرح بزرگ صنعتی و صنایع معدنی فارس در دهه فجر

۳۴ طرح بزرگ صنعتی و صنایع معدنی فارس در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
افتتاح ۳۴ طرح بزرگ صنعتی و صنایع معدنی فارس در دهه فجر

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،کریم مجرب مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: در ایام دهه فجر، در استان فارس ۳۴ طرح بزرگ صنعتی و صنایع معدنی بامیزان سرمایه گذاری ۳۱ همت و اشتغالزایی ۲ هزار و ۲۶۰ نفر به بهره‌برداری می‌رسد. از جمله این طرح‌ها می‌توان به توسعه فولاد غدیر نی‌ریز، مجتمع ذوب‌آهن پاسارگاد و واحد‌های مرتبط با صنعت آهن اشاره کرد که هدف آنها ایجاد تحول بزرگ صنعتی و ارتقای جایگاه فارس در سطح کشور است.

 

مجرب افزود: بهره‌برداری از این واحد‌های تولیدی در تکمیل زنجیره ارزش، زنجیره تولید، ارتقاء فرآیند تولیدمحصولات کیفی، اشتغال پایدار، صادرات و ارز آوری و جلوگیری از خام فروشی همچنین بهره‌وری و بهره‌مندی از هوش مصنوعی از اهمیت بسیار برخوردار است.

 

وی با اشاره به چالش‌های چندساله حوزه تولید اظهار کرد: طی سال‌های اخیر، تولید در کشور با مشکلات متعددی مواجه بوده و استان فارس نیز از این شرایط تأثیر پذیرفته است. ناترازی انرژی، افزایش هزینه‌های تولید و صف‌های طولانی تخصیص ارز از جمله موانعی هستند که در دراز مدت می‌توانند به فرصتی برای اصلاح و تحول تبدیل شوند.

 

مجرب تأکید کرد: دولت چهاردهم و مجلس شورای اسلامی باید به‌صورت جدی به مشکلات تولیدکنندگان، پرونده‌های فساد و حمایت از صادرکنندگان توجه کنند و با حذف امضا‌های طلایی، مسیر صادرات را هموار سازند. همچنین اولویت‌بندی مواد اولیه و تأمین اعتبار صنایع بر اساس کد‌های اچ‌اس باید به‌درستی اجرا شود.

 

وی از برنامه‌هایی برای حمایت مالی از صنایع صادرات محور خبر داد و گفت: طرح‌هایی برای ایجاد تفاوت ارزی جدید و افزایش سرمایه ۷۰ هزار میلیارد تومانی در بانک صنعت و معدن و بانک کشاورزی پیش‌بینی شده تا صنایع بتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار